Първият подводен бар в света е в Мадрид.  Марката джин

...
Първият подводен бар в света е в Мадрид.  Марката джин
Коментари Харесай

Nеptunia Pubmarine – първият подводен бар в света

Първият подводен бар в света е в Мадрид.  Марката джин Hendrick’s изненада по необикновен метод с NEPTUNIA PUBMARINE – първия подводен бар в света.

Посетителите се любуваха на джин-тоник под водата и сюрпризираха морските жители в Мадрид с наличието си.

Hendrick’s си партнира с плана Seagrass Project – екологична благотворителна организация, отдадена на опазването на морските екосистеми и набирането на средства в поддръжка на морското биоразнообразие.

Проектът Neptunia Pubmarine се ражда от необикновената изключителност, присъща за шотландската дестилерия Hendrick’s, и от океанските митове, които въодушевяват марката. Барът, планиран в най-чист викториански жанр, се появи потънал в един от главните аквариуми на Мадрид.

Безстрашните гости, които се осмелиха да се спуснат в морските дълбини и да седнат на този необикновен бар, конфигуриран върху пясъка на океанското дъно, имаха опция да опитат коктейл под вода, с помощта на последното потомство особено проектирани за тази цел акваланг акумулатори.

Атмосферата на дегустацията включва компанията на всевъзможни морски типове: акули, скатове, костенурки и даже митологични русалки.

С стартирането на NEPTUNIA на пазара, Hendrick’s ще събере средства в поддръжка на морските екосистеми – една от минимум познатите, само че най-важни групи организми, живеещи в морето.

Средствата, набрани от продажбите на NEPTUNIA, ще бъдат дарени на Seagrass и ще покрият разноските, които разрешават на благотворителната организация стабилно да разшири активността си за възобновяване и отбрана на морското биоразнообразие в международен мащаб.

 

 

Nеptunia Pubmarine – първият подводен бар в света

Nеptunia Pubmarine – първият подводен бар в света

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР